Frihetsfølelse i leid bobil

Kontakt Kroken Kristiansand

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Frihetsfølelse i leid bobil

Nysgjerring på om bobillivet er noe for deg? Lei en bobil i sommer og ta med familien på tur. Mulighetene er mange – legg turen langs kysten eller lengre inn i landet, og bli kjent med nye kriker og kroker i vårt langstrakte land.

Planlegger du å ta sommerferien innenlands i år, er det mye spennende å utforske. Om planen er romantisk kjærestetur eller aktiv ferie for hele familien, er bobilen et godt utgangspunkt for en variert ferie på farten.

Turist i eget land

Preikestolen, Trolltunga, Kjeragbolten, Trollpikken og Romsdalseggen er alle populære turistmål og hyppig besøkte destinasjoner i sommerhalvåret, men Norge kan også by på mange skjulte perler. I vårt langstrakte land har frivillige lagt ned utallige dugnadstimer for å sikre godt tilrettelagte naturopplevelser for store og små.

Med bobilen som utgangspunkt kan dere skreddersy ferien og planlegge turen og kjøreruta etter det dere vil se. Om turen går fra badestrand til badestrand, fra Lindesnes til Nordkapp eller fra fjord til fjell er helt opp til dere. Sjekk inspirasjonsfilmen fra Sunnmøre, hvor daglig leder i Kroken Ålesund, Terje Giske og kona Eli har vært på kortreist bobiltur.

Kortreiste opplevelser i Norge - bli inspirert!

Leie før eie

Om en ferie i bobil virker forlokkende, kan du finne bobilen til ditt behov hos Kroken og Rent Easy. Du kan velge mellom et stort utvalg av enheter til leie, og er du usikker på hvilken enhet du burde velge kan du ta turen innom en av våre forhandlere – enten på nett eller direkte i butikk. Her kan du ta en nærmere titt på de ulike enhetene og få hjelp til å finne den riktige bobilen til din ferie.

» Bestill din ferie på hjul i dag.

Før dere drar avgårde får dere en grundig innføring til kjøretøyet og forhåndsreglene dere bør ta før årets ferie. Med et feriehjem på hjul kan du dra akkurat dit du vil, når du vil og nyte livet både underveis og når du kommer frem.

Dagspriser:

- Lavsesong: fra kr. 1.070,-

- Høysesong: fra kr. 1.950,-

*I tillegg kommer et startgebyr på kr. 2.000,-

Lei en bobil til årets ferie hos en av våre forhandlere i Bodø, Ålesund, Oslo, Østfold eller Kristiansand.

5 utleiesteder i Norge

Du finner våre utleiesteder i Bodø, Ålesund, Oslo, Østfold og Kristiansand, og kan enkelt reservere din ferie både på nett og direkte hos forhandler. Det kan lønne seg å bestille i god tid for å sikre at dere får den bobilen dere ønsker når det er tid for ferie.

Finn din favoritt i vårt store utvalg av bobilmodeller – fra små bobiler for to personer, til store bobiler for inntil seks personer. Er du ikke sikker på hvilken type bobil som er den rette for deg hjelper vi deg gjerne.

Vil du heller eie enn leie?

Mange vil gjerne teste bobillivet før man går til det steget å kjøpe en bobil. Dersom du allerede har funnet ut at frihetsfølelse på hjul er noe for deg, vil du hos Kroken garantert finne en bobil eller vogn som passer for deg.

Gjør en trygg handel hos Kroken - landets største kjede av caravanforhandlere - med avdelinger i Bodø, Åndalsnes, Ålesund, Brumunddal, Oslo, Råde og Kristiansand. Nå kan du også finne din nye bobil uten å forlate godstolen.

Prøv vår vogn- og bobilvelger for å finne det som passer for deg.

Velg og se resultatet i bobilvelgeren:

Hva har du lyst på?
Antall soveplasser
Velg totalvekt