Landets største Laika-forhandler

Kontakt Kroken Kristiansand

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Landets største Laika-forhandler

Kristiansand Caravan har kun solgt bobilmerket Laika i to år, men har allerede rukket å bli landets største Laika-forhandler. Daglig leder René Jensen ser lyst på fremtiden og fortsetter satsingen på det Italienske merket.
– Vi er utrolig stolte over å motta denne prisen, fortelle René Jensen, daglig leder hos Kristiansand Caravan. Prisen ble utdelt under forhandlerkongressen for Kroken Caravan Imports forhandlere i Sölden, Østerrike. Jensen forteller at Kristiansand Caravan kun har vært forhandler av Laika i 2 år, men at de raskt visste at de ville satse på det Italienske bobilmerket.
– Allerede etter at vi fikk den første gjennomgangen av produktene bestemte vi oss for å satse stort på Laika. Derfor er det selvfølgelig ekstra morsomt at vi allerede nå markerer oss som landets største Laika-forhandler, påpeker en entusiastisk Jensen.

– Laikas bobiler har mange tekniske finesser, flott design og moderne finish. Produktene ligger virkelig i det øvre sjiktet, forteller Jensen. Han påpeker at kundene deres er svært fornøyde med sine Laika bobiler, og at de deler forhandlerens entusiasme for merket. – Vi er trygge på at våre kunder kommer til å bli fornøyde når de handler et Laika produkt. Og fornøyde kunder skaper selvsagt lojale kunder for vår del.

– Uten kundene våre hadde vi aldri vært der vi er i dag, påpeker Jensen.
Italienske Laika leverer bobiler preget av innovative løsninger og ren, italiensk design. Bilene er laget for alle slags klima og er konstruert med de mest moderne teknikker.

Rekordår i 2016

Jensen forteller at fjoråret var et rekordår for Kristiansand Caravan.
– 2016 ble vårt beste år siden oppstart i 2000. Før året begynte var 2015 vårt beste år, men vi klarte allikevel å øke omsetningen med hele 45%. Han forteller at de er inne i en god utvikling, og ønsker å utvide. – Vi er nå 13 ansatte som brenner for faget og ser lyst på fremtiden. Målet for 2017 er å øke enda litt til. Vi kommer til å ta inn flere spennende produkter fremover, og har også fått muligheten til å forhandle Eriba-campingvogner, samt bobiler og vogner fra LMC. I tilegg til Laika fører vi også merkene Niesmann, Hymer, Bürstner og Carado, slik at vi har produkter som passer for alle kundebehov. – Vi liker å utvikle oss, og ser frem til enda et spennende år i bransjen, avslutter han.
Kjøper du ny Laika bobil hos Kristiansand Caravan innen utgangen av mai 2017, kan du bo gratis på 520 Italienske vingårder - les mer.