- Derfor valgte vi Hymer

Kontakt Kroken Kristiansand

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

- Derfor valgte vi Hymer

For Ingunn og Tor er bobilen et fristed hvor de kan lade batteriene i en ellers hektisk hverdag. Nå har de investert i sin andre bobil, og valget av modell var ingen tilfeldighet.
Ingunn Helseth og Tor Betten ser med begeistring på sin splitter nye bobil i strålende solskinn. Campingsesongen er like rundt hjørnet og paret fra Kristiansund har nylig signert kontrakten på sin nye Hymer-bobil.

Ingunn og Tor kjøpte sin første bobil i 2015. Når paret nå skulle oppgradere til en ny bobil var valget enkelt. Denne gangen gikk paret for en splitter ny Hymer Exsis-I 2017 modell.
– Vi gjorde en del research før vi bestemte oss. Hymer er kjent for sin suverene kvalitet, og det er jo noe av det beste man kan få, sier Tor. – Når vi skulle kjøpe en ny bobil konkluderte vi med at vi kun lever en gang, og vi ønsker å utnytte muligheten til å reise og oppleve mens vi fortsatt er friske og oppegående. Når man gjør en såpass stor investering ønsker man et produkt som holder det de lover i forhold til kvalitet, derfor falt valget på Hymer, forteller Ingunn.

Avslappende tilværelse

– Bobilen er helge-hytta vår, forteller paret. – Det er en hytte på hjul for å lade batteriene til en ny arbeidsuke. Når man har pakket ferdig og legger ut på tur slapper man av på en annen måte enn man gjør hjemme, forteller Ingunn. – Dessuten gjør vi noe sammen, og det er selvfølgelig viktig i en hektisk hverdag, påpeker Tor og smiler til Ingunn.
– Det er så enkelt! Ser vi et fint sted hvor vi har lyst til å stoppe, ja da stopper vi bare. Med bobil må vi ikke stresse for å komme oss til et hotell for å rekke innsjekking eller lignende, sier Ingunn. – Jeg har faktisk aldri sett så mye av Norge som jeg har gjort etter at vi kjøpte vår første bobil. Med en egen bobil har man frihet til å kjøre rundt og oppleve mange fantastiske steder i inn- og utland, forteller Tor.

Fokus på kvalitet

– En typisk Hymer-kunde er mellom 35 og 80 år, og vi har absolutt et bredt spekter av kjøpere. Vi ser at kundene er opptatt av å kjøpe en bobil som er stillegående, enkel å reise med, med et fint design og et godt varmesystem. Der faller Hymer godt i smak, forklarer Monica Valseth, merkeansvarlig for Hymer i Norge. – Noe som også skiller Hymer fra de andre merkene på markedet er at bobilene har en enorm isolasjonsevne med såkalt Pual skum i veggene. De er også uslåelige når det kommer til kvalitet for pengene, så jeg tror nok at disse faktorene er hemmelighetene bak suksessen deres. Hymer har et bredt utvalg av ulike modeller, og alle vil finne en bobil eller vogn som passer sitt behov, forteller Valseth. I 2016 knuste Hymer sin egen rekord, med en salgsøkning på nesten 25%.

Få den hjelpen du trenger
Ingunn og Tor kjøpte sin nye Hymer bobil hos Kroken Caravan Åndalsnes. – Vi valgte å handle hos en autorisert forhandler på grunn av sikkerheten. En bobil er en dyr investering og da vil man føle seg trygg på at man er i de beste hender, og at man får den beste servicen og oppfølgingen i etterkant, forteller Tor.

– Kroken er en kjede som har mange forhandlere og butikker rundt om i Norge. Dersom noe skulle skje med bobilen din når du er ute på reise kan du bare stikke innom nærmeste Hymer-forhandler og få den hjelpen du trenger, forklarer Tor.

To enere i en bobil


Skiesset Thomas Alsgaard er også en stor fan av Hymer. Den tidligere langrennsløperen kjører den eksklusive modellen Hymer B-klasse SL. Bilen er stor og romslig innvendig, med komfortable sittegrupper, elegant innredning og mye skapplass. En perfekt bobil som kan brukes hele året.

– Det vi liker med å ha bobil er friheten til å reise akkurat hvor vi vil, forteller Alsgaard.